GOEDE COMMUNICATIE IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Uw Communicatie Projectenbureau

Comkey reclame & communicatie is een Full-service, veelzijdig reclame projectenbureau. Wij hebben een frisse en creatieve blik op communicatie. Ons team beschikt over de knowhow en ervaring om een compleet en samenhangend traject aan te bieden voor het ontwikkelen van creatieve en renderende totaalconcepten. De vertaling van concept naar product en de implementatie kunnen wij volledig voor u realiseren vanwege onze expertise op dit gebied.

Naast eigen productie heeft Comkey een zeer uitgebreid netwerk aan specialisten, producenten zowel nationaal als internationaal zodat elk project, product of dienst met de beste kwaliteit en begeleiding voor u gerealiseerd wordt.

Profiel

Voordat hij Comkey reclame & communicatie starte is Ruud vanuit diverse functies en ‘kanten’ werkzaam ( geweest) voor o.a. Macintosh Retailgroup, DMG, Sign-/ en ontwerpbureaus. Inhoudelijk vooral op het gebied van formule-management, creatieve en innovatievemarketing / communicatie projecten. Zijn manier van werken kenmerkt zich door enthousiasme, kennis, humor en het vormen van projectteams die elkaar inspireren en stimuleren.

Ruud Duin Comkey

RUUD DUIN

EEN KLEIN TEAM MET GROTE IDEEËN

Breed inzetbare vakmensen met grote ideeën. Samen met u op de weg naar succes.

Comkey medewerker

Ruud Duin

Account

Comkey medewerker

Jan Kloosterman

Art, concept & creatie

Comkey medewerker

Suzanne Hooykaas

Office

Comkey medewerker

Michel Karus

Account

Visie

Onze visie is het openstaan voor elkaar en een opbouwende relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Ons streven is om klanten op een positieve wijze te verrassen met het ontwerpen en creëren van communicatief sterke totaaloplossingen waarbij het succes van de klant centraal staat.