Advocatenkantoor Lewin

ADVOCATENKANTOOR LEWIN

28 april 2014 – Sinds 1 september 2013 houdt Advocatenkantoor Lewin kantoor in Uitgeest. Zowel overdag als in de avond is het kantoor eenvoudig te vinden door de door Comkey verzorgde verlichte gevelreclame, waardoor het kantoor in één dag naamsbekendheid verwierf in Uitgeest en omgeving, en ook goed zichtbaar is voor treinreizigers tussen Alkmaar en Amsterdam/Haarlem. Daarnaast heeft Comkey de signings, de advertentie-uitingen en de uitnodiging voor het Open Huis verzorgd.

Aan Advocatenkantoor Lewin zijn momenteel twee advocaten verbonden, oprichtster mr. Hanneke H.A. Lewin en mr. Arjan Knol, met allebei meer dan 20 jaar ervaring als advocaat. Deze ervaring koppelen zij aan een persoonlijke oplossingsgerichte benadering, die door de cliënten van het kantoor hoog wordt gewaardeerd.

Het advocatenkantoor houdt zich in hoofdzaak bezig met zaken op het terrein van geschillen tussen ondernemers (leveringsproblemen, aansprakelijkheid, huurzaken, geldvorderingen), conflicten tussen werkgevers en werknemers (ontslagrecht, concurrentiebedingen, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, arbeidsongeschiktheid, e.d.), het begeleiden van conflicten tussen leden van besturen en maatschappen als ook vennoten, die op samenwerkingsniveau niet met elkaar verder kunnen, en andere conflicten tussen particulieren en bedrijven. Hanneke Lewin is daarnaast mediator in arbeidszaken en erfrechtkwesties. Voor meer informatie:www.advocaatlewin.nl.

Advocatenkantoor Lewin
Advocatenkantoor Lewin